Kenwood tracteaza un minicooper

by admin

Practic, prima zi de primavara, anul acesta am avut parte de temperaturi destul de scazute, dar parca a fost aleasa special aceasta zi pentu un eveniment in premiera absoluta.

De ce kenwood ??? pentru ca experienta mea in bucatarie a inceput cu acest robot pe vremea cand inca locuiam in Italia, acum 18 ani.

Inca mai am robotul si ma bucur de el si acum in bucatarie de acasa economisind timp pentru ca despre acest aspect este vorba in zilele noastre.

De ce sa comandam mancare??? cand putem gati sanatos in acelasi timp in care curierul ne aduce mancarea, avantajul fiind ca stim ce mancam si stim sigur ca ingredientele sunt de calitate.

Dar sa revenim la robotul nostru care poate sa faca orice este posibil in bucatarie iar in functie de preparatele care va plac sa le gatiti puteti alege dintre 20 de accesorii.

Am avut de ales dintre mai multe modele insa m-am indragostit bineinteles de cel mai bun 🙂 Chef XL Titanium.

Familia mea fiind mai numeroasa, am nevoie de o capacitate mai mare a bolului, iar chef XL are o cuva de 6,7L si sa nu uitam de puterea motorului de 1700W, care dupa cum au vazut toti cei prezenti la eveniment, a reusit sa puna in miscare o masina de peste o tona, mai exact un minicooper.

As mai avea multe de povestit insa retetele vorbesc singure, rasfoiti pagina cu retete, pentru a va inspira si a vedea ce puteti face cu un astfel de robot.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.