by Aida Parascan

Reiki si familia 

Practicand reiki pe langa celelate activitati din gospodărie adaugi un nou nivel de bunăstare, confort și conștientizare pe care îl poți oferi familiei tale. A urma un curs Reiki pe care să-l folosești pentru îngrijirea de sine și pentru a îmbunătăți îngrijirea familiei tale poate adăuga o dimensiune mai mare de fericire și pace casei tale.

Reiki în timpul sarcinii

Reiki poate fi folosit cu succes la toate vârstele și stadiile. Multe viitoare mamici primesc sedinte de Reiki in timpul sarcinii. Acest lucru este liniștitor pentru mama care așteaptă și copilul în creștere. Acesta este un lucru foarte proactiv și frumos de făcut pentru copilul tău. Acesta este un cadou grozav pentru tați sau alți membri ai familiei grijulii, pentru a-i oferi unei viitoare mame o serie de sesiuni Reiki. Reiki pentru proaspete mamici și bebeluși Proaspetele mămici pot folosi Reiki pentru a oferi calm în gospodărie, adaptându-se la programul unui nou copil. Ea poate folosi Reiki pentru îngrijire de sine, pentru copil și cu toți membrii familiei. Fie să luați o pauză atât de necesară pentru a primi o oră de sesiune de Reiki pe săptămână, fie să luați o clasă de Reiki I, dacă timpul vă permite, poate fi de mare folos.

Aplicații practice

Aplicațiile practice includ: mângâierea unui copil, mângâierea zgârieturilor și vânătăilor, oferirea unei mâini Reiki liniştitoare pe umărul copilului dumneavoastră atunci când discutați ceva important cu el, oferirea unei îmbrățișări pline de Reiki noaptea. Reiki este grozav de folosit de părinți cu copiii de toate vârstele. Și pe măsură ce copilul crește, dacă părinții lor le-au oferit experiențe sau informații Reiki, ei pot chiar întreba despre învățarea Reiki, luând un curs Reiki One. Există cursuri pentru copii disponibile.Dacă în calitate de părinte iubești Reiki și ai urmat întregul spectru de cursuri, poți să-ți înveți și copilul Reiki.

Reiki pentru familii extinse și părinți în vârstă

Reiki poate fi grozav pentru familia extinsă, pentru bunici, părinți în vârstă, pentru a ajuta la vindecarea organismului cu afecțiunile de sănătate, ca parte a unui plan medical tradițional și, de asemenea, la sfârșitul vieții. Este reconfortant și benefic în toate cazurile. Reiki este pentru toată lumea

 

			
			
			
												
									

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.