Reiki si familia 

Practica reiki

Pe langa celelate activitati din gospodărie adaugi un nou nivel de bunăstare, confort și conștientizare pe care îl poți oferi familiei tale. A urma un curs Reiki pe care să-l folosești pentru îngrijirea de sine și pentru a îmbunătăți îngrijirea familiei tale poate adăuga o dimensiune mai mare de fericire și pace casei tale.

Reiki în timpul sarcinii

Reiki poate fi folosit cu succes la toate vârstele și stadiile. Multe viitoare mamici primesc sedinte de Reiki in timpul sarcinii. Acest lucru este liniștitor pentru mama care așteaptă și copilul în creștere. Reiki-ul este un lucru foarte proactiv și frumos de făcut pentru copilul tău si in acelasi timp un cadou grozav de oferit orcarui membru al familiei si pentru o viitoare mamica.

Reiki pentru proaspete mamici și bebeluși

Proaspetele mămici pot folosi Reiki pentru a oferi calm în gospodărie, adaptându-se la programul unui nou copil. Ea poate folosi Reiki-ul pentru îngrijirea personala, pentru copil și pentru toți membrii familiei. Fie ca luați o pauză atât de necesară pentru a primi o oră de sesiune de Reiki pe săptămână, fie că decideti sa luati initieri pe primele grade Reiki I,2 si 3, pentru a prpactica singuri atunci cand timpul va permite, poate fi de mare folos.

Aplicații practice

Aplicațiile practice includ pentru primele grade vindecarea prin punerea mainilor initiatului pe persoana careia ii dorim binele sau pe noi insine, mângâierea unui copil pentru a-l linisti atunci cand e agitat, mângâierea zgârieturilor și vânătăilor, oferirea energie. Reiki liniştitoare pe umărul copilului dumneavoastră atunci când discutați ceva important cu el, oferirea unei îmbrățișări pline de Reiki noaptea.

Reiki este grozav de folosit de părinți cu copiii de toate vârstele. Și pe măsură ce copilul crește, dacă părinții lor le-au oferit experiențe sau informații Reiki, ei pot învățara Reiki pentru a spori capacitatea lor de invatare si pentru a dezvolta inteligenta emotionala si nu numai, luând un curs Reiki One. Există cursuri pentru copii disponibile. Dacă în calitate de părinte iubești Reiki-ul și ai urmat întregul spectru de cursuri, poți să-ți înveți și copilul Reiki. Acestea fiind doar inceputul unei experiente spirituale plina de iubire si lumina.

Reiki pentru familii extinse și părinți în vârstă

Reiki poate fi grozav pentru familia extinsă, pentru bunici, părinți în vârstă, pentru a ajuta la vindecarea organismului cu afecțiunile de sănătate, ca parte a unui plan medical tradițional și, de asemenea, la sfârșitul vieții. Este reconfortant și benefic în toate cazurile. Reiki este pentru toată lumea