Cum iti poti gasi cristalele optime si benefice tie

Fiecare tip de cristal are un scop diferit, așa că depinde de ceea ce cauți. Unele pietre pot fi folosite cel mai bine pentru a vindeca corpul sau pentru a atinge intuiția în timpul meditației, în timp ce alte pietre sunt folosite în tehnologie sau ca parte a construcției structurilor. (Vezi mai jos puterile a opt cristale diferite.)

cristalllllll

Acestea fiind spuse: prin călătoriile mele, întâlnesc vânzători din întreaga lume și îmi aprovizionez cristalele de la vânzători în care am încredere. A cunoaște descendența unui cristal este oarecum asemănător cu a ști de unde provine carnea pe care o mănânci sau cu a certifica că inelul tău de logodnă nu este un diamant de sânge. Totul poartă o energie în el; vrei să ai cele mai pozitive, curate și clare energii în cristalul tău. Întotdeauna îi întreb pe proprietarii de magazine de cristal de unde își iau pietrele, cum le recoltează și dacă știu vreo istorie fizică despre piatra pe care o aleg.

 Cel mai important, totuși: dacă un cristal este al tău, atunci îți va vorbi. Piatra se poate încinge în mână, poate trimite furnicături în braț sau s-ar putea să simți un bâzâit la al treilea ochi. Ai încredere în intuiția ta când o piatră este a ta. Dacă nu vi se pare corect, atunci mergeți cu instinctul – nu este destinat pentru dvs. Dacă simți că un cristal este al tău, dar este murdar din punct de vedere fizic sau poate doar are nevoie de o baie energică, poți urma pașii de curățare de mai jos.

As he read, I fell in love the way you fall asleep: slowly, and then all at once