Banane cu Miere

by admin

INGREDIENTE

  • 4 banane nu foarte coapte
  • 5 linguri de miere
  • sucul de la o lamaie
  • 2 linguri de seminte de susan
  • ulei de porumb

INGREDIENTE PENTRU ALUAT

  • 80 g. de faina
  • 2 linguri de amidon de porumb
  • un sfert de pachet de praf de copt
  • 1 albus de ou
  • 1 lingura de ulei de susan

MOD DE PREPARARE

Amestecati faina cu amidonul de porumb și praful de copt. Adăugați apoi treptat albusul, uleiul de susan și apa în cantitatea necesara pentru a obtine un aluat asemănător celui de clatite.

Decojiti bananele și taiati-le în jumatati. Dați bucățile de banane prin aluat, după care prajiti-le pana devin rumene

Scoateți din tigaie și lăsați să se scurga de ulei. Incalziti mierea și sucul de lamaie, amestecand, în așa fel încât să se omogenizeze, apoi varsati peste banane și serviti.

Pofta buna!

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.