Barcute cu fructe mare

by admin
  • 500g calamari
  • 200g creveti
  • 800 g scoici ( carne de scoici congelata )
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 24  biscuiți din aluat fraged
  • 1 ceapa
  • 100g rosii decojite în conserva
  • 80g unt

  • 100 ml smantana de gatit
  • 1 lingura bulion
  • 100 ml coniac

Spalati și curățați scoicile. Puneți-le într-o tigaie la foc mare, acoperite cu un capac, pana se deschid. Pastrati sucul care s a lăsat în tigaie și carnea scoicilor deoparte într-un bol.

Opariti crevetii și decojiti-i. În aceeași tigaie caliti calamarii, apoi tăiați-i în cubulete mici. În alta tigaie caliti ceapa taiata fin, adăugați rosiile și bulionul și 2-3 linguri de apa și fierbeti 10 minute.

La sfârșit se pune smantana de gatit, se adauga fructele de mare, amestecati și serviti pe biscuit.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.