Bucataria visurilor mele

by admin

Bucatarie visurilor mele …. la cea de acasa ma refer ….. ar trebui sa fie aproximativ ca in aceasta poza. De ce spun aproximativ? Pentru ca as alege plita pe inductie in locul celi alimentate cu gaz, dar langa o asa soba orice plita ar fi folosita doar pentru a gati ceva rapid sau pentru zilele de vara.

Daca vreti sa va redecorati bucataria alegeti plita pe inductie, va va ajuta sa economisiti extraordinar de mult timp!!! Credeti-ma pe cuvant, MERITA…

Ar fi bine sa tineti cont si de blatul de lucru, care trebuie sa fie suficient de mare pentru a va desfasura. Electrocasnicele sunt foarte importante, eu le prefer pe cele de la Franke, lucrez cu ei de cativa ani si le-am testat toate produsele…. inca nu am gasit defecte.

Cu siguranta daca gasesc va anunt …🙂 Un alt lucru important cand va alegeti electrocasnicele este sa va asigurati ca asistenta tehnica a firmei respective este de incredere si raspunde la timp necesitatilor voastre.

Nu va umpleti bucataria cu fel si fel de ustensile pe care cu siguranta le veti folosi o data la cateva luni….. stiu sunt dragute, dar nu utile … iar pentru a ne simti bine in bucatarie avem nevoie de un spatiu cat mai aerisit.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.