Ciuperci cu ficat de rata

by admin

INGREDIENTE

  • 200 g. ciuperci
  • 300 g. fasole boabe conserva
  • 100 g. pate de ficat de rata
  • 20 g. unt
  • 1 catel de usturoi
  • 4 buc. Anghinare (optionale)
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

MOD DE PREPARARE

Tăiați felii pateul de rata și prajiti-l pe ambele părți câte un minut, intr-o tigaie cu puțin ulei. Puneti apoi într-o farfurie. În aceeași tigaie, puneți puțin ulei, pe care îl aromatizati cu usturoiul zdrobit.

Adaugam în aceeași tigaie ciupercile tăiate felii și coacem timp de câteva minute la foc mediu. Adăugați bucatile de anghinare curatate și tăiate.

Fierbeti timp de 10 minute. Puneti totul într-o salatiera, amestecati, condimentati cu puțina zeama de lamaie, sare și piper și serviti.

Pofta buna!

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.