Descrierea unor tipuri de cristale si beneficiile lor

Cristale de obsidian negru

Super puteri

Această primă piatră de chakră (rădăcină) vă ajută să vă simțiți mai împamantati.

Temă mistică

Pune obsidianul negru în fața de pernă, pe noptieră sau adormi cu ea în mână pentru a te ajuta să te decomprimați și să vă împămânți la sfârșitul zilei.

De unde provine

Oriunde există cantități mari de activitate vulcanică, în locuri precum Statele Unite, Canada, Mexic, Guatemala, Argentina, Chile, Grecia, Ungaria, Italia, Islanda, Rusia, Noua Zeelandă, Japonia și Kenya.

 

Cristale de cornalina

Super puteri

Fanii produsului spun că carnelina, piatra celei de-a doua chakre (sacră), oferă suport emoțional pentru problemele de reproducere feminină, sprijinind fetele și femeile de toate vârstele să-și prețuiască și să respecte capacitatea lor de da viața.*

Temă mistică

Împachetează-ți carnelianul cu tampoanele! Menstruația este guvernată de ciclurile lunii, de unde și expresia „ora lunii” și motivul pentru care femeile obișnuiau să stea în cabanele lunare și să sângereze împreună. Când simțiți că vine PMS, țineți cornalina  în mână cât de mult puteți. De asemenea, este util să te întinzi și să pui cornalina pe abdomen în acea perioadă a lunii.

De unde provine

Brazilia, Uruguay, India, Madagascar, Statele Unite.

 

Cristale de citrin

Super puteri

O piatră a celei de-a treia chakre, care este centrul de putere energetică al corpului, citrinul catapultează o femeie în îmbrățișarea unui rol de conducere, făcând ca lucrurile să se întâmple în afaceri. Este asociat cu creativitatea și bogăția. Citrinul vă poate ajuta să rămâneți ferm în puterea personală, încrederea în sine și stabilirea limitelor sănătoase în fiecare domeniu al vieții.

Temă mistică

Citrinul este grozav pentru un altar al abundenței de treizeci de zile: așezați bucata de citrin deasupra unui teanc de bancnote curate și clare de 1 USD pe birou. (Eu fac o sută de bancnote de 1 USD.) Noile facturi simbolizează că banii care vin au energie proaspătă. (Acest lucru dă un sens complet nou expresiei „bani murdari”). Pe lângă citrin, adaugă pe altar și alte elemente care simbolizează puterea și abundența pentru tine. Ar putea fi o mică statuie a zeiței Lakshmi (zeița hindusă a bogăției și prosperității); sau poate o poză cu cineva pe care îl admiri cu adevărat în afaceri; sau în tradiția budistă chineză Feng Shui, ați putea adăuga un mic copac de bani la altar, deoarece verdele reprezintă bani, prosperitate și creștere. După ce ați terminat de decorat Altarul Abundenței, acesta este gata să fie activat. Faceți o ceremonie din această ocazie. Ardeți niște salvie sau palo santo pentru a curăța aerul și alocați timp în fața altarului dvs. pentru vizualizări pozitive ale ceea ce ați dori să numiți în cariera dvs. Gândurile sunt foarte puternice și dacă punem energie pozitivă în spatele gândurilor noastre, putem manifesta mai repede ceea ce ne dorim. De asemenea, puteți ține banii și citrinul în mâini în timp ce vizualizați. Repetați acest ritual timp de treizeci de zile. (Dacă într-adevăr vrei să mergi complet: în Feng Shui, toată lumea are o „direcție a succesului” în diagrama lor Bagua. Găsește-ți direcția de succes aici înainte de a începe ritualul de treizeci de zile și pune-ți Altarul Abundenței în acel colț al casei tale. )

De unde provine

Brazilia, Madagascar, Rusia, Argentina, Bolivia, Franța, Myanmar, Namibia, Rusia, Scoția, Spania, Uruguay, Zambia.

 

Cristale de cuarț roz

Super puteri

Cuarțul roz activează chakra inimii (a patra) și promovează energia pozitivă. Îmbunătățește toate tipurile de iubire: iubirea de sine, iubirea pentru alții și iubirea necondiționată. Această minune minusculă, dar puternică, roz-bebe ridică stima de sine, restabilește încrederea, ajută la echilibrul emoțional și eliberează stresul/tensiunea/furia.

 

Temă mistică

Puteți face un spray de dragoste mistic cu cuarț roz: mai întâi, curățați-vă cristalul de cuarț trandafir folosind salvie, lumina soarelui, lumina lunii sau apă sărată, așa cum s-a menționat mai sus. Puneți cuarțul trandafir într-un vas de sticlă cu apă filtrată, în lumina directă a soarelui de la apus până la apus. Apoi, turnați apa încărcată cu cristale într-o sticlă de mister și adăugați 22 de picături de ulei de argan (de asemenea, uleiul de jojoba și de migdale funcționează bine) și 11 picături de ulei de trandafiri. Agitați-l și aburiți-vă ori de câte ori simțiți că aveți nevoie de un pic de reacție în departamentul de dragoste. Pe lângă vibrațiile pozitive ale cuarțului roz, vei beneficia și de uleiul de trandafir, care este foarte bun pentru pielea ta.

De unde provine

Statele Unite ale Americii, Germania, Brazilia, Madagascar, India.

 

Cristale Lapis Lazuli

Super puteri

Piatra chakrei a cincea (gât) promovează rostirea adevărului cu har, ușurință și încredere.

Temă mistică

Îți este frică de a vorbi în public? Folosește lapis lazuli ca piatră de îngrijorare: ține piatra în mâna stângă atunci când exersezi discursul, în ziua vorbirii și când este rândul tău să te ridici la microfon. Lasă-ți anxietățile să se elibereze în piatră.

De unde provine

Brazilia, Uruguay, India, Madagascar, Statele Unite.

 

Cristale de cuarț alb

Super puteri

Piatra chakrei a șaptea (coroana capului), cuarțul limpede este cunoscută drept maestrul vindecător. Amplifică energia, gândurile și vibrațiile altor cristale. Este folosit pentru a vă conecta cu sinele vostru superior, cu intuiția și cu ghizii spirituali.

De unde provine

Brazilia, Statele Unite, Alpii Elvețieni, Himalaya, Peru, Madagascar.

Cristale de ametist

Super puteri

Te-ai întrebat vreodată de ce magazinele de cristal au adesea o geodă gigantică de ametist violet în colțul camerei? Ametistul elimină energia negativă dintr-o cameră și, de asemenea, îi ține pe „vampirii energetici” departe de spațiul tău personal. Ametistul este o piatră a chakrei a șasea (al treilea ochi) și a șaptea (coroană): are o vibrație super înaltă (pe lângă faptul că este super drăguță); ne ajută să ne atingem intuiția și să ne conectăm la planurile superioare ale existenței.

Temă mistică

Aruncă ametist în ulciorul sau sticla cu filtru de apă și bea doar apa. Ametistul este absolut sigur de băut (unele cristale NU sunt așa că vă rugăm să verificați o sursă de încredere înainte de a ingera apă bijuterie). Asigurați-vă că vă curățați ametistul înainte de a-l pune în apă (a se vedea detaliile de mai sus).

De unde provine

Brazilia, Uruguay, Sri Lanka, Siberia, Canada, India, Bolivia, Argentina, Zambia, Statele Unite.

 

Cristale de crisocola

Super puteri

Cunoscută și ca Piatra Zeiței, crisocola este asociată cu chakra a patra (inima) și a cincea (gât). Ajută femeile să-și îmbrățișeze puterea divină feminină prin comunicare puternică, exprimare de sine, împuternicire și educație. În timp ce stimulează mintea, efectele calmante permit adevărului și înțelepciunii interioare să iasă la suprafață și să fie auzite. Ea subliniază puterea pe care cuvintele și acțiunile noastre o au asupra celor din jurul nostru și încurajează compasiunea și întărirea caracterului. Aduce prosperitate și discernământ de vultur în afaceri prin îmbunătățirea abilităților analitice și intuitive. Deoarece este piatra zeițelor, a marilor preotese și a femeilor vraci de pretutindeni, cei care rezonează cu crisocola vor simți energiile ei străvechi și conexiunea cu tradițiile înțelepciunii indigene.

 

Temă mistică

Este timpul să punem acea voce a zeiței la lucru și să ne ajutăm să ne ridicăm vibrația colectivă arătând puțină dragoste. În fiecare zi, în următoarele treizeci de zile, spune-i unei alte femei cât de mult respecți cine este ea sau ceea ce face – sau cere-ți scuze de mult așteptate dacă este nevoie. Odată ce ați vorbit cu acea femeie (fie ea mamă, cea mai bună prietenă, colegă sau străin), găsește un loc liniștit în care să stai și să-ți ții cristalul în mâna dreaptă (din nou, trimitem energie din partea dreaptă). Vizualizează că îi trimiți acelei femei niște vibrații suplimentare bune pentru câteva minute. Conform legii universale, ceea ce ai scos este ceea ce ți se va întoarce, așa că dacă ai nevoie de puțină dragoste în viața ta, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să o daruiesti altora.

De unde provine

Israel, Zair, Chile, Anglia, Mexic, Peru, Rusia, Statele Unite.

 

* O versiune anterioară a acestei povești a afirmat că beneficiile carnelianului erau reale, atunci când acestea sunt opinia fanilor produsului. De asemenea, a afirmat că produsul ajută la rușine în jurul părților corpului feminin și a traumei sexuale, când aceasta este și opinia unor fani ai produsului.

 

Părerile exprimate în acest articol intenționează să evidențieze studii alternative și să inducă conversația. Acestea sunt punctele de vedere ale autorului și sunt doar în scop informativ, chiar dacă și în măsura în care acest articol prezintă sfaturile medicilor și practicienilor medicali. Acest articol nu este și nici nu intenționează să fie un substitut pentru sfatul, diagnosticul sau tratamentul medical profesionist și nu trebuie să se bazeze niciodată pe un sfat medical specific.