Despre compatibilitate

Voi incepe simplu cu definitia compatibilitati asa cum o regasim in dex

compatibilitate sf [At: HASDEU, I. C. 11 / Pl: ~tăți / E: fr compatibilité1 Împăcare cu altceva. 2 Existență simultană cu altceva. 3 Corespondență. 4 Potrivire. 5 Executare simultan cu altceva. 6 Admiterea acelorași soluții. 7 (Log) Raport între două enunțuri care nu se exclud reciproc. 8 (Mat) Proprietate a unui sistem de relații de a fi compatibil, părțile sale neexcluzându-se una pe cealaltă. 9 (Telîs~ inversă Retrocompatibilitate.

Foarte pe scurt, pentru ca subiectul a fost deja dezbatut in multe manuale. Radiestezia masoara in procente si nu numai energia, si cum totul este energie, totul poate fi masurat.

In radiestezie exista acest parametru, compatibilitatea, care poate fi masurat cu ajutorul ansei si al raportorului. De ce este important acest parametru? Pai daca doua sisteme nu sunt compatibile unitatea pe care o va forma nu va putea fi benefica si nu va functiona. Va dau cateva exemple clare.

Intr-un cuplu se masoara compatibilitatea ei cu el la nivel de suflet, sine, mental, fizic si apoi compatibilitatea lui cu ea la fiecare nivel, in functie de procentele care reies din masuratori ne putem da seama care dinamica cuplului. Poate fi masurata compatibilitatea dintre o persoana si locul ei de munca sau meseria pe care si-a ales-o, sa nu uitam ca pentrua avea succes este bine sa facem ceea e ne place, sa facem acele lucruri pentru care sufletul nostru e aici pe Pamant. Intr-un bussines se poate masura compatibilitatea domeniului de afacere cu sediul in care acesta isi desfasoara activitatea, degeaba deschidem o cofetarie intr-un loc unde locul e benefic pentru jocuri pentru copii. Masuratorile radiestezice ne pot ajuta sa alegem ceea ce e benefic pentru noi, compatibilitatea fiind doar unul din parametri care se pot masura.

Daca vrei sa beneficiezi de o sedinta de masuratori radiestezice completeaza formularul de contact si cere o programare. Vei fi contactat in maxim 24 de h.