Fasii de vita cu legume crocante

by admin
  • 400g fasii de pulpa de vita
  • 200g fasole verde
  • 100g ardei gras
  • 100 g ceapa roșie
  • 100 g caju
  • 60 g germeni de soia
  • 1 cățel usturoi

  • 40 ml sos de soia
  • 30 ml apa
  • tabasco după gust
  • 3 linguri faina 00
  • 3 linguri ulei de măsline

 

Se curata și se taie legumele fasii. Într-o tigaie wok cu puțin ulei se prajeste caju-ul. Se adauga usturoiul zdrobit și legumele, apoi se prăjesc și ele la foc incins, având grija sa nu își schimbe culoarea și sa nu se inmoaie.

Se scot din tigaie într-un bol. După ce am tăiat fasiile de vita, le condimentam cu sare și piper, le dam prin faina și apoi prin sita, ca sa eliminam excesul de faina. Incingem wok ul, adaugam vita și coacem la foc mare, amestecand 2 minute, adaugam sosul de soia, apa și tabasco și coacem pana în tigaie se formeaza o crema.

Așezam peste legumele crocante, punem peste germeni și servim.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.