Giardiniera

by admin
    • 1,5 l otet de vin alb
    • 300g morcov
    • 200g ceapa
    • 300g ardei gras roșu
    • 300g ardei gras galben
  • 300g ardei gras verde

  • 30g zahăr
  • 300g fasole verde
  • 300g conopida
  • 300g apio ( tulpina de telina)
  • 300g castraveti
  • 1,5 l apa
  • 30 g sare
  • 3 foi de dafin
  • 10 boabe de piper
  • 4 boabe ienibahar

Se curata, se spala și se taie legumele. Puneți la fiert apa și otetul, adăugați condimentele și opariti pe rând legumele câte 3 minute, apoi le scurgeti.

Când legumele s-au racit , le puneți în borcane,  adăugați lichidul, încă fierbinte, în care ați fiert legumele și sigilati cu capace.  Puteți servi în câteva zile, timpul de conservare fiind  de 3 luni.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.