De ce și cum de sunt cristalele atât de puternice?

Aici se intersectează știința și misticismul: cristalele au milioane de ani și au fost forjate în prima parte a formării pământului. Mă gândesc la cristale ca la o bază de date atemporală de cunoștințe, pentru că rețin toate informațiile la care au fost expuse vreodată. Cristalele absorb informații – fie că este un model meteorologic sever, fie experiența unei ceremonii antice – și le transmit oricui intră în contact cu ele.

crystals-

Din punct de vedere științific, cristalele sunt structura cea mai ordonată care există în natură, ceea ce înseamnă că au cea mai mică cantitate de entropie (o măsurătoare a dezordinei). Cristalele sunt structurate în așa fel încât să răspundă la intrările tuturor energiilor diferite din jurul lor, astfel încât ele oscilează, emițând frecvențe vibratorii specifice. Modul în care sunt echilibrate, frecvențele pe care le emit și capacitatea lor de a stoca o cantitate imensă de informații fac cristalele esențiale pentru tehnologiile moderne. Acesta este motivul pentru care există cristale în computere, televizoare, telefoane mobile, sateliți și așa mai departe.

Oamenii au fost atrași de cristale încă din zorii timpurilor pentru ritualuri de înmormântare, practici de divinație, ritualuri de vindecare, avansare spirituală și chiar pur și simplu ca decor pentru a connota putere. Strămoșii noștri știau intuitiv că atunci când sunt purtate, energiile pietrelor vor interacționa cu câmpul electromagnetic uman pentru a produce schimbări energetice. Oamenii gravitează spre vortexuri (unde energia fie intră în Pământ, fie se proiectează în afara planului Pământului), precum Stonehenge și Sedona, deoarece aceste roci magice antice și masive se află deasupra liniilor energetice, făcându-le, de fapt, un portal energetic sau locul puterii. Oamenii aleg să poarte diamante ca semn al legăturii a doi oameni (diamantele sunt cea mai indestructibilă substanță naturală de pe pământ) și împodobesc coroanele regale cu cristale.