Live Cooking Carrefour Ploiesti

by admin

Oamenii sunt cei mai importanti atunci când aleg să mă alatur unui proiect sau eveniment, mesajul pe care vor sa îl transmita este deasemeni foarte important pentru mine așa cum sunt și produsele pe care urmează sa le promovez.

În aceasta scurta călătorie care a avut ca destinație orasul Ploiesti am avut-o alături pe Luisa, o prietena draga, care de fiecare data ma incanta cu profesionalism, seriozitate, dedicare; și Florentin, somelierul evenimentului pe care nu îl cunoșteam dar care după acest eveniment mi-a devenit prieten.

Primirea a fost cu adevărat deosebita, Monica s-a ocupat de ingrediente iar echipa Franke a furnizat postatia de lucru fără de care nici un eveniment culinar nu ar putea avea loc. O piesa importanta fiind plita pe inductie, un must în orice bucătărie în care vrei sa economisesti timp și vrei sa ai controlul absolut asupra temperaturilor la care gatesti.

Oamenii au fost numerosi, nesteptat de mulți și de deschiși și comunicativi unii dintre ei. Am gatit si povestit despre mâncare sănătoasă, am răspuns la întrebările cele mai variate. Am învățat sa asociem vinurile cu anumite tipuri de mâncare. Toate acestea le-am făcut fiind extrem de fericita pentru oportunitatea care mi se oferea de a impartasi toate cunostintele pe care le-am acumulat de-a lungul existenței mele.

Mulțumesc tuturor pentru implicarea lor, cu o echipa unita poți sa mergi oriunde și sa realizezi orice de aceea îmi permit sa spun ca cea mai buna investitie pe care o puteti face este sa investiti în voi insiva și în cei de lângă voi pentru a construi împreuna.

„ Nu poți salva lumea singur.”

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.