Muschiulet de porc invelit in foietaj

by admin
  • 1 muschiulet de porc
  • 1 foaie foietaj
  • ardei gras in 3 culori
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • ulei de masline

  • rozmarin
  • busuioc
  • oregano
  • 20 g unt

Se condimenteaza muschiuletul de porc. Curatam si taiem legumele cubulete, le coacem intr-o tigaie cu putin ulei incins ,cu usturoiul zdrobit, timp de 5-6 minute. Punem legumele intr-un bol, le lasam sa se raceasca.

Separat intindem aluatul de foietaj, punem peste el legumele, apoi muschiuletul de porc, rulam, punem intr-o tava si coacem in cuptorul incalzit la 200*C, timp de aproximativ 20 minute. Scoatem de la cuptor, lasam sa se raceasca 2-3 minute, taiem felii si servim.

Pofta buna!

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.