O colaborare de succes cu Spornic

by admin

Colaborarea mea cu Spornic a inceput in mai 2016 cand eram Executiv chef si manager al unui luxuos restaurant din centrul Bucurestiului. Cand sunt pusa in functiile cele mai importante dintr-un restaurant in afara de faptul ca am responsabilitatea cea mai mare, am di deciziile cele mai imporatante de luat, printre ele se enumera alegerea ingredientelor pe care urmeaza sa le folositim in retete.

Si uite asa intr-o zi un prieten cu care colaborasem in alte ocazii imi prezinta pe „cineva” care bineinteles mi a adus 2 bidoane mari de ulei spornic profesional, pentru a le testa. Zis si facut.


Pot sa spun ca dupa ce l am folosit mi-am dat seama ca imi doresc sa colaborez cu o echipa care ransmite in totalitate adevarul despre prdusele lor, care in opinia mea si a multor secialisti dupa teste de laborator este cel mai bun ulei de pe piata.

Nu e cazul sa enumar toate beneficiile aici… le puteti gasi oriunde pe net…. dar ce este important pentru mine si de ce folosesc doar acest ulei de cand l-am cunoscut, este faptul ca pot sa prajesc peste si apoi deserturi in acelasi ulei si nu se face transfer de gust sau de miros de la un preparat la altul!!!! si asta mie mi se pare geniallllll

Acel promo publicitat pe care l-am filmat alaturi de o echipa de exceptie a durat ore in sir…. voi vedeti la montaj cateva minute .. va spun sigur ca am inceput la ora 9 dimineata si am terminat la ora 4 dimineata a doua zi 🙂 …. da …. Fiul meu la un moment dat s a asezat pe un pat si a adormit …. dar cea mica a inceput sa ii ia pe membri echipei unul cate unul si sa se joace „v-ati ascun-se-lea” … si toti ma intrebau cand i se termina bateriile…. :))))

Ce pot sa va mai spun e sa lasati lucrurile sa vina de la sine .. si sa nu afceti compromisui de nici un fel…. Eu cel putin am refuzat toate proiectele care nu transmiteau adevarul 100%. Chiar daca financiar vorbind mi-ar fi de folos o suma destul de consistenta de bani, prefer sa refuz politicos proiecte care nu ar aduce beneficitate consumatorului final.

Eu dau clientilor mei sa manance doar ceea ce as da copiilor si familiei mele!!! Asta si ceva mai bun decat atat, pentru ca meritam ceea ce e mai bun!!!

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.