O experienta alaturi de Zepter

by admin

Prima mea exerienta alaturi de Zepter putea fi doar dedicat copiilor. Aceasta lume minunata a lor are nevoie de multa informatie, de rabdare, intelegere si de multa finete. Copii sunt cei mai receptivi cand vine vorba de noutate, tocmai de aceea cred ca vom reusi mai degraba sa educam parintii prin copii.

Ei nu si-au pierdut flexibilitatea gandirii, asa cum se intampla la majoritatea adultilor. Ne-am lasat conditionati de crezurile oamenilor care ne-au educat.

Apoi de faptele oamenilor din jurul nostru, si am uitat sa ne ascultam pe noi, sa ascultam si sa satisfacem propriul nostru corp in functie de nevoiele lui, nu in functie de ceea ce cred altii ca ar fi bine sau nu sa facem.

Cu Zepter invatam sa gatim sanatos, practic nu ai cum sa gatesti altfel, decat doar daca tii neapartat… dar aceste ustensile de gatit iti ofera posibilitatea sa gatesti fara ulei si fara sare… iar gustul mancarii sa se apropie de cel care vi-l aduceti aminte din copilarie, atunci cand agricultura nu era atat de industruializata.

Iar eu zic, daca tot si-au scazut din valoarea nurtritiva cu timpul, macar prin procesul de gatire sa pastram acel nutriment la valoarea cea mai mare cu putinta.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.