O reteta minunata impreuna cu cei de la Kenwood

by admin

Este despre a fi femeie indiferent de imprejurari, si mai ales in bucatarie. Putem!!! Mai ales atunci cand avem un ajutor care este numarul 1 in Europa. Eu as putea spune pur si simplu “nici o masa fara Kenwood”!!!

De ce? Pentru ca micsoreaza substantial timpul pe care trebuie sa il petreci in bucatarie, timp pe care il putem dedica familiei, prietenilor sau noua insine. In afara de asta, avand 20 de accesorii, este un robot complet cu care puteti pregati absolut orice reteta, nefiind nevoiti sa va umpleti bucataria de alte accesorii. Un alt motiv pentru care am ales Kenwood Chef Titanium este ca are un motor ce 1500 W ce vine cu o garantie de 10 ani.

Este foarte usor de folosit si puteti gasi retete pe Youtube, pe canalul Kenwood – https://www.youtube.com/user/KenwoodLimited si cele mai multe noutati pe pagina de Facebook Kenwood Romania –https://www.facebook.com/kenwoodrom/.

Eu acasă il folosesc pe al meu de 12 ani si este ca si cand l-as fi cumparat ieri. Cu adevarat va veti indragosti si veti avea o relatie de calitate si de durata.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.