Trebuie să dansezi ca si cand nimeni nu te priveste, iubeste ca și cum n-ai fi fost rănit niciodată, sa cânți ca și cum n-ar asculta nimeni și să trăiești ca și cum ar fi raiul pe Pământ.

Doar o singură dată în viața ta, cred cu adevărat, veți găsi pe cineva care poate transforma complet lumea ta în jurul. Le spui lucruri pe care nu le-ai împărtășit niciodată cu un alt suflet și ele absorb tot ceea ce spui și de fapt vor să audă mai mult. Se va intampla atunci cand tu vei fi in echilibru, atunci cand vei fi pregatit si vei sti ca meriti tot ce este mai bun, se va intampla atuci cand nimic din jurul tau nu iti va mai influenta starea ta interioara.

Iubesc Oamenii, cei care au inca curajul sa iubeasca, Iată-i! Cei nebuni. Inadaptații. Rebelii. Cei care fac necazuri. Cuiele rotunde în găurile pătrate. Cei care văd lucrurile altfel. Nu le plac regulile. Și nu au nici un respect pentru status quo. Iubesc acei oameni pe care nu poti sa-i ignori. Pentru că schimbă lucrurile. Ei împing rasa umană înainte. Și în timp ce unii îi pot vedea ca pe cei nebuni, eu vad in ei un geniu.

Cateodata calitatea relatiilor nu este despre oamenii care se schimba, ci depre mastile pe care acestia aleg sa le lasa sa cada.

In spatele mastilor pe care oamenii si le pun din cauza fricilor si traumelor, putem descoperi sinele ,lor autentic si sufletul lor. Sinele este cel care la nivel subconstient ne determina realitatea. Sufletul este scanteia divina, este cadoul pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru ca noi sa putem sa ne intrupam.

Alege sa ai grija de sufletul tau si sa-l cresti, acesta poate fi cadoul tau pentru Dumnezeu.