Piept de rata cu piure de conopida

by admin
  • 1 piept de rata
  • 200g fructe de padure
  • 400g conopida
  • 30g unt
  • amestec de condimente (salvie, rozmarin, busuioc, oregano)
  • sare, piper
  • ulei de masline

Se desface conopida in buchete si se fierbe, se scoate din apa si se condimenteaza cu sare si piper, se adauga untul si se paseaza cu un blender.

Se condimenteaza pieptul de rata cu amestecul de condiment, se cresteaza pe partea cu piele si se pune in tigaie, pe foc.

Se coace prima data cu pielea in jos, pana se topeste toata grasimea, apoi se prajeste si pe partea cealalta timp de 5 minute.

Se ia de pe foc si se inveleste in staniol si se lasa aproximativ 5 minute sa se odihneasca, dupa care se taie felii. Se aseaza pe piureul de conopida si se serveste.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.