Piept de rata cu portocala

by admin

INGREDIENTE

  • 2 buc. piept de pui
  • 6 boabe de ienupar
  • dulceata de portocale
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 50 ml. coniac
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

MOD DE PREPARARE

Se cresteaza pieptul de rata, se maruntesc boabele de ienupar si se condimenteaza carnea. Punem carnea într-o tigaie rece, după care o punem pe foc mic și coacem câte 4 minute pe fiecare parte.

Ridicam temperatura tigaii și flambam cu coniac. Luam de pe foc și punem carnea intr-o tava, așezând-o cu pielea în sus. Acoperim cu dulceața de portocale, rozmarin și puțin ulei de măsline.

Punem la cuptor timp de 25 de minute la 130 de grade. Scoatem din cuptor, tăiem felii și servim.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.