Pui cu Alune

by admin

INGREDIENTE

  • 250 g. de piept de pui
  • 1 praz
  • 1 albus de ou
  • 2 linguri de amidon de porumb
  • 1 lingura de sos de soia
  • ulei de porumb

INGREDIENTE PENTRU SOS

  • 1 lingura de sos de soia
  • 1 lingura de vin
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingura ghimbir proaspat ras
  • 1 lingura de amidon de porumb
  • o jumatate de cana de alune

MOD DE PREPARARE

Amestecati albusul cu amidonul și puneți la fiert carnea de pui în 2 litri de apa, în care in prealabil a fost pus sosul de soia.

Scoateți puiul după 5 minute și lăsați-l la scurs într-o sita. Pregătiți sosul de soia amestecand toate ingredientele.

Într-o tigaie de tip wok incalziti câteva linguri de ulei și prajiti prazul tăiat felii subtiri.

Adaugati apoi carnea de pui si lăsați pe foc 2-3 minute. Apoi adăugați și sosul pe care l-ați pregătit înainte, continuand sa amestecati. Adăugați alunele și serviti.

Pofta buna!

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.