Pulpa aromata în fois gras și hribi

by admin
    • 600g pulpa vita
    • 200g fois gras
    • sare piper
    • 3 hribi
    • 1 cățel usturoi
    • 1 legătura patrunjel
  • 2 linguri ulei de măsline

Introduceti vârful cutitului în pulpa de vita și tăiați în așa fel încât sa obtineti un buzunar. Umpleți acest buzunar cu fois gras.

Condimentati cu sare și piper. Puneți pe gratar câte 2-3 minute pe fiecare parte. Cu cât coaceti mai mult, cu atât carnea se va deshidrata mai mult și își va pierde proprietatile.

Luați de pe gratar și inveliti-o într-o bucata de staniol și lăsați să se odihnească timp de 5 minute. Separat incingeti într-o tigaie uleiul și adăugați catelul de usturoi zdrobit. Adăugați hribii pe care i-ați tăiat în cubulete de 2 cm.

Coaceti aproximativ 4-5 minute după care adăugați patrunjelul. Puneți în farfurie și serviti cald

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.