Reteta Smorebrod

by admin

INGREDIENTE

  • 120 g pâine de secara
  • 30 g creveti curățați
  • 20 g hering afumat
  • 50 g brânza de capra moale
  • 1 cutie chives
  • 1 lamaie

  • 1 ridichie
  • 40 g iaurt grecesc
  • 30 g somon afumat
  • 10 g brânza robilola
  • 1 legătura marar proaspăt
  • 30 g capere în otet
  • salata verde creata sau iceberg

Tăiați câteva bucăți de chives în bucăți mici și amestecați-le cu iaurtul grecesc cu coaja de lămâie. Ungeti-o pe o felie de pâine, apoi așezați o bucată de file de hering afumată, tăiată într-o bucata.

Amestecati robiola cu marar tocat și o sucul de suc de la lămâie. Intindeti-o pe tartă și puneți-o pe o felie de somon, 2-3 capere, mărar și o felie de lămâie.

Se condimentează creveții cu un suc de lămâie și se lasă să își ia gust timp de 10 minute. Intindeti pe pâine brânză de capră, puneți o frunză de salată, apoi creveții. Completă cu felii de ridichie și felii de lămâie tăiate în felii subțiri.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.