Secretul pastelor perfecte.

by admin

Sosurile cu care urmeaza sa condimentati pastele trebuie sa fie destul de lichide, pentru ca in momentul in care vom adauga pastele acestea vor absorbi din lichid. Pregatiti o oala destul de mare in functie de cantitatea de paste pe care urmeaza sa o fierbeti. Pentru 100 de g de paste este necesar un litru de apa.


Inainte de a pune pastele la fiert asteptati ca apa sa clocoteasca. Asigurati-va ca va a vea aceeasi temperatura inalta pe toata perioada fierberii pastelor. La fiecare 100 g de paste sunt necesare 10 g de sare, pe care le adaugati in momentul in care apa a inceput sa fiarba.

Dupa ce ati pus pastele la fiert amestecati delicat cu o lingura, acest lucru ajuta ca ele sa nu se lipeasca una de cealata, fierbeti cu doua mnute mai putin decat scrie pe ambalaj.Scurgeti pastele de apa si nu le „clatiti” in apa niciodata.
Acum le putei adauga sosului continuati sa amestecati pe foc inca 2 minute dupa care serviti.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.