Strudel cu ciuperci și brânza

by admin
  • 500g aluat foietaj
  • 500g ciuperci mix congelate
  • 2 cartofi
  • 3 felii bacon
  • 4 buc ienupar
  • 2 căței usturoi
  • 1 galbenus
  • 1 legature patrunjel
  • 200 g asiago ( brânza )

  • 40 g pesmet
  • 20 g unt
  • sare piper

Caliti ciupercile într-o tigaie în care am pus untul și usturoiul zdrobit,  timp de 5 minute. Condimentam cu sare și piper și dam deoparte.

Curatam cartofii, ii tăiem în cubulete de 2mm, ii oparim în apa cu sare, timp de 4 minute, apoi scurgem de apa și ii punem deoparte.

Calim baconul în puțin unt, adaugam pesmetul. Amestecam apoi cu cartofii și ciupercile. Intindem foietajul, așezam deasupra umplutura și rulam pentru a obtine strudelul.

Coacem în cuptorul încălzit la 200*C timp de 20 minute.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.