Supa crema de rosii

by Aida Parascan
    • 1 kg rosii coapte sau 1 kg rosii decojite in conserva
    • 5 linguri ulei de masline
    • 1 ceapa rosie
    • 1 morcov
    • 1 tulpina telina apio
    • 200ml lapte cocos
    • 1 lingurita oregano proaspat taiat fin
      • 1 lingurita busuioc proaspat taiat fin
    • sare si piper dupa gust

Curatati si taiati ceapa si morcovul. Taiati si tulpina de telina in cuburi de un centimetru aproximativ. PUneti uleiul la incalzit la foc mediu si adaugati legumele pe care le-ati pregatit.

Caliti pana legumele devin moi dupa care adaugati rosiile decojite, fie ele proaspete sau in conserva, sarea si piperul. fierbeti timp de 15 minute supa care adaugati condimentele si laptele de cocos si mai fierbeti 2 minute. Luati oala de pe foc si cu ajutorul unui blender de mana blandati pana devine o creema fina. Strecurati apoi serviti cu crutoane de paine. Pofta buna.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.