Taglioglini negri cu calamari

by admin
    • 350 g taglioglini negri ( cu cerneala de sepie)
    • 500 g de baby calamari
    • 400 g rosii decojite în conserva
    • 1 cățel de usturoi
    • 1 linurita piper
    • 1 legătura patrunjel
    • 20 ml vin alb sec
    • 4 linguri ulei de maline
  • 1 vârf lingurita ardei iute

Se curata și se taie rondele calamarii. Într-o togaie punem uleiul de măsline în care adaugam cățelul de usturoi zdrobit și ardeiul iute.

Adaugam calamarii calin 3-4 minute la foc mediu după care stingem cu vin. Lasam să se evapore vinul după care adaugam rosiile, piperul și sarea și mai coacem 4-5 minute. Luam de pe foc și adaugam partunjelul tocat.

În același timp punem la fiert pastele apoi le scurgem și le punem în sosul gatit. Amestecam pe foc un minut apoi servim.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.