Legile Universului

Cele 12 legi ale universului

Legea unității divine

Toate fiintele sunt conectate în lumea în care trăim. Fiecare gând, cuvânt sau acțiune a noastră va avea efect asupra celorlati. Întrucât totul este interconectat în mod subconștient, ar fi bine să începem să ne gândim la binele din ceilalți, iar ei se vor gândi la binele din tine.

Legea energiei sau a vibrației

Totul în univers se mișcă într-o manieră circulară, nu numai în lumea fizică, ci și gândurile, și dorințele noastre se mișca într-o frecvență de vibrație unică.

Fiecare gând și sentiment are propriul său model de vibrație unic și se va combina cu cele care au aceeasi vibratie. Gândurile noastre sunt conectate cu restul universului, dacă alegi sa emiti ganduri pozitive, mai multăpozitivitate va intra in viata ta.

Legea acțiunii

Fiecare acțiune duce la un rezultat diferit, care se bazează mai ales pe gânduri, cuvinte, vise sau emoții.  Acțiunile pe care le alegem susțin gândurile și visele care te vor ajuta să îți atingi obiectivul. Ceea ce spui, cee ace gandesti si cee ace faci atunci cand sunt in perfecta armonie te vor ajuta sa fii cocreatorul vietii tale.

Legea corespondenței

Această lege afirmă că noi deținem controlul asupra vieții noastre. Fiecare acțiune pe care o facem se va reflecta din lumea noastră exterioară în lumea noastră interioară

Legea cauzei și a efectului

Nimic nu se întâmplă vreodată din întâmplare. Fiecare dintre acțiunile noastre este cea care creează o reacție. Orice tip de energie pe care il creezi se intoarce la tine. Fiecare acțiune va avea o reacție. Conform celei de-a treia legi a lui Newton, pentru fiecare forță de acțiune va exista o forță de reacție egală și opusă, fizică, verbală sau mentală.

Legea compensației

Vine după Legea cauzei și efectului, în care binecuvântarea a intrat în viața noastră prin diverse forme, cum ar fi cadouri, bani, prietenie etc. Primești ceea ce dai sau. Ori de câte ori cineva zâmbește, starea ta de spirit se schimbă instantaneu. Fii generos și oferă, iar acele lucruri se vor întoarce la tine sub diverse forme.

Legea atracției

Această lege introduce lucruri, persoane sau evenimente în viața noastră prin acțiunile, gândurile sau emoțiile noastre.  Toate aceste gânduri sunt energii pe care le folosim pentru a atrage mai multă energie. Prin producerea de energie pozitivă vom atrage alte energii pozitive. Legea aduce laolaltă oameni cu interese similare.

Legea relativității

Pentru ca noi să ne dezvoltăm, trecem printr-o serie de situatii mai mult sau mai putin placute, rămânând conectați la inima noastră. Această lege ne învață, de asemenea, să ne comparăm problemele noastre cu ale altora. Indiferent cât de dificilă ar fi situația, întotdeauna va exista altcineva care se va afla într-o situație și mai rea.

Legea polarității

Această lege afirmă că orice lucru are un opus. Schimbă gândul nedorit gândindu-te la polul opus.

Legea ritmului

Toată energia vibrează la o anumită viteză și un ritm. Totul are un ciclu și etape de dezvoltare. Singura modalitate de a stăpâni fiecare ritm este de a înfrunta partea negativă a fiecărui ciclu.

Legea genului

Conform Legii universale, totul contine principiul masculine (yang) și feminin (yin). Fiecare individ ar fi bine să se echilibreze între masculin și feminine pentru a deveni un maestro. Calitățile masculine sunt energia, logica și intelectul, în timp ce calitățile feminine sunt iubirea, răbdarea și blândețea. Fără feminin, masculinul ar avea tendința de a acționa fără reținere.  Iar fără masculinitate, va exista un eșec în a face ceva. Atât femininul, cât și masculinul depind unul de celălalt.