Targul International Agraria 2017

by admin

Targul internatonal Agraria 2017 cu mii de vizitatori a fost o adevarata provocare pentru mine. Norocul meu e ca nu imi pierd cumpatul usor si rezolv totul cu un zambet :))))

Asa cum deja poate stiti, daca ati citit celelate articol, cand vine vorba de alegerea ingredientelor cu care gatesc si pentru care ma implic in diferite evenimente culinare, calitatea produsului este cea mai importanta, dar daca ai o echipa formata din oameni care iubesc ceea ce fac, muncitori si fericiti ca esti in echipa lor, evenimentul cu siguranta va fi memorabil.

Asa a si fost!!!

Oamenii extrem de primitori, deschisi si extrem de incantati de retetele mele, pe care nu le pot incadra la retete traditionale, ei fiind obisnuiti cu un alt gen de mancare au apreciat noul si chiar au cerut detalii amanuntite pentru a reproduce acasa.

Testul meu a fost sa ma descurc aproape singura cu utilaje profesionale cu care nu mai lucrasem niciodata, si nici nu mi s-a explicat cum functioneaza. Persoanele care au adus acele echipamente m-au asigurat cu o zi inainte ca totul va fi ok … ca ei vor fi acolo… sa nu imi fac griji. Eu nu imi fac griji pentru ca stiu ca orice se intampla pentru ca eu am ceva de invatat sau pentru ca am un test de dat.

In ziua evenimentului incep de dimineata, pot sa va spun ca multe ore am taiat legume la cutit, am pregatit carnea, mie imi place sa pun ierburi (rozmarin,salvie, busuioc, cimbrisor, etc.) peste ea. Si bineinteles la slow cooking aveam de pus coastele in bere neagra, care de obicei eu le fac in 5 ore in cuptor convectomat, mi se spune ca acel cuptor special nu sare mai mult de 50 de grade C .

NU imi venea sa cred, deja fatul ca eu vin de la ora 7 iar tu vii la 11 sa imi spui ca de fapt nu se poate face, stiind ca reteta mea avea nevoie de cateva ore, iar tu vii in intarziere, deja ma pune pe ganduri. Spun ok.

Avem celalat cuptor gen grill care isi ridica temperatura cat vrem noi, deci il putem folosi inainte de a face t-bone-urile, pentru a pregati coastele. Langa mine statea un al tip din echipa lor, care continua sa imi spuna ca se vor strica gastronoamele, SERIOS??? Intr-un final il conving ca stiu ce fac, si il rog sa se ocupe de temperatura cuptorului, ATAT.

Mi-a spus ca a facut-o si pleaca. Eu continui sa imi fac treburile si la un moment dat o voce in interiorul meu imi spune „ uita-te la temperatura cuptorului!!!!” eu – „ de ce as face-o ? l-am rugat pe el sa se ocupe, am incredere!!!” iar vocea din capul meu „ uita-te la cuptor!!!” si ma duc sa ma uit la cuptor.

Ce credeti cuptoru meu era la 60 de grade. Cu doar 10 grade in plus fata de celelalte. :)))) dragut 🙂 Fiind un cuptor grill cu carbuni, el a lasat valvola inchisa, adica nu circula aerul si carbunele nu arde.

Norocul meu a fost ca am descoperit „manevra” la timp si am putut sa pregatesc totul asa cum mi am dorit de la bun inceput. De-a lungul carierei mele am intalnit tot felul de oameni, cu tot felul de comportamente, de fiecare data i-am binecuvantat si le-am multumit pentru ca fara ei eu nu as fi ceea ce sunt!!! nu as avea  posibilitatea sa aleg, sa ma pun la incercare si sa ma depasesc.

Eu stiu ca nu pot sa schimb oamenii dar stiu ca daca ii iubesc asta va schimba totul.
In aceeasi seara la sfarsitul evenimentului am fost sa mancam in restaurntul unde Acea persoana a facut maniul …. am apreciat ceea ce era de apreciat si am pastrat si pastrez pentru mine ceea ce nu era de apreciat.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.